Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar både till hem och till företaget. Vår målsättning är att hålla lösningar simpla, men kraftfulla för att skötseln skall vara så enkel som möjligt. Vi har stor erfarenhet av felsökning av mjuk- och hårdvara samt design och produktion av nätverk och datorutrustning. Vi har levererat och byggd många datorer efter önskemål till våra kunder och alltid med kundens behov i fokus.

Vi kan hjälpa till med:

Speldator:
Vi bygger och designar allting från den simplaste kontors- datorn, tysta och strömsnåla mediacenter till den vassaste vattenkylda speldatorn. Vi har också möjlighet att uppgradera befintliga datorer.
Webdesgin:
Vi bygger och designar allt från den simplaste hemsidan till den mer avancerade CMS- lösningen. Vi har även möjlighet till profilering och logotypdesign.
Konsultation:
Vi kan hjälpa er med drift och underhåll samt design av komplexa nätverk, säkerhet och brandväggar samt server och lagrings- lösningar. Kontakta oss så tar vi fram en plan till er.
Support:
Vi ger support till privatpersoner genom hembesök, telefon eller fjärrstyrning av datorn. Vi felsöker och installerar om datorer snabbt och till fasta priser.

Axeem Media 2010